Inloggen  /  Sitemap  /  Contact  

Aura koppeling lenersbestand (UMRA of EduConnector)

   Minimaliseren

Mutaties in leerlinggegevens automatisch verwerkt in Aura Online
Leerlinggegevens kunt u regelmatig in Aura Online inlezen vanuit een exportbestand van uw leerlingenadministratiesysteem. Dit is een periodieke actie en tussentijds worden de gegevens van nieuwe leerlingen en adreswijzigingen niet in Aura Online doorgevoerd. Wilt u dat de leerlinggegevens in Aura altijd in de pas lopen met uw leerlingenadministratie? Kies dan voor de koppeling Aura-UMRA of voor de koppeling tussen Aura Online en de EduConnector. In samenwerking met de firma's Tools4ever en De Wal ICT heeft Aura Software koppelingen ontwikkeld om gegevens van leerlingen in Aura volledig geautomatiseerd te beheren. Zo houdt u uw leerlinggegevens in Aura up-to-date.

Aura Software en Tools4ever
Hoe werkt deze koppeling? Veel van de gegevens over de leerlingen is al aanwezig in uw leerling-/studentvolgsysteem. De User Management Resource Administrator (UMRA) van Tools4ever zorgt ervoor dat de gegevens uit bijvoorbeeld Magister, @VO of nOISe automatisch beschikbaar komen voor andere applicaties. Iedere keer dat u informatie over een leerling wijzigt, wordt deze informatie door de koppeling gedetecteerd en automatisch geïmporteerd door Aura Online. Wanneer uw lenersbestand ook voorzien is van pasfoto's worden deze niet automatisch gesynchroniseerd. De foto's kunt u echter gemakkelijk uploaden waarna Aua Online er automatisch voor zorgt dat deze worden gekoppeld.

De kosten
De kosten voor de koppeling Aura Online - UMRA bedragen maandelijks € 21 bovenop uw Aura Online abonnement. De firma Tools4ever vraagt u hiernaast eenmalig € 0,30 per leerling voor het gebruik van UMRA en een halve tot een hele dag consultancy voor de eenmalige configuratie van de koppeling bij u in het netwerk.

EduConnector van De Wal ICT
Ook de firma De Wal ICT biedt koppelingsmogelijkheden. De Wal ICT is een organisatie die haar focus heeft op het onderwijs. De EduConnector van De Wal ICT is een zelfontwikkelde tool die het mogelijk maakt voor onderwijsinstellingen om diverse platformen met elkaar te koppelen. In samenwerking met De Wal ICT is een koppeling ontwikkeld tussen Aura Online en de EduConnector. Met deze koppeling worden leerling gegevens in Aura Online volledig geautomatiseerd beheerd.  U bespaart tijd en u voorkomt fouten, want leerling gegevens hoeft u niet meer in Aura Online in te lezen vanuit een exportbestand. Wilt u dat de leerling gegevens in Aura Online altijd in de pas lopen met uw leerlingenadministratie? Dan biedt de koppeling  Aura Online - EduConnector uitkomst.

De kosten
Voor het gebruik van de EduConnector betaalt u bij de Wal ICT eenmalig € 2.500 voor de eerste koppeling en € 1.250 voor de opvolgende koppelingen. De jaarlijkse kosten bedragen 10% van de actuele listprijs voor updates en nieuwe functionaliteit. Daarnaast betaalt u bij Aura Software een maandelijks bedrag van € 21 bovenop uw abonnement voor Aura Online voor het gebruik van de handige koppeling Aura Online - EduConnector.

Zoeken in de website

 
Zoeken

Aura Software BV


Support & ondersteuning

Over deze website

© Aura Software B.V.
Alle rechten voorbehouden
);