Inloggen  /  Sitemap  /  Contact  

Gratis titels downloaden in Aura Online

   Minimaliseren

NBD|Biblion titelbestanden
Het handmatig invoeren van titels in de catalogus van Aura Online is een tijdrovend karwei, zeker wanneer u veel nieuwe titelomschrijvingen toevoegt aan uw catalogusbestand. Maar waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? In samenwerking met NBD|Biblion bieden wij scholen in het voortgezet onderwijs en in het basisonderwijs een titelbestand aan. Het bestand - met meer dan 600.000 titels - bevat bijna alle titels die zich in de openbare bibliotheken bevinden. Wij bieden u NBD|Biblion titelbestanden kosteloos aan, als standaard functie binnen uw Aura Online abonnement.

Bespaar tijd
Het inlezen van de titels gaat supersnel. U hoeft alleen het ISBN op het boek te scannen en Aura Online kopieert alle gegevens naar uw catalogus in Aura Online. De ingelezen titels zijn inclusief trefwoorden, sisocode, korte samenvatting en afbeelding van de omslag van het boek.

Bespaar tijd en kosten
Handmatig invoeren van een volledige titelbeschrijving iclusief samenvatting en trefwoorden in Aura Online kost al gauw vijftien minuten van uw tijd. Het downloaden van titels gaat natuurlijk veel sneller. Met onze service kunt u in dezelfde tijd veel meer titelbeschrijvingen invoeren waardoor u tijd overhoudt voor bijvoorbeeld advies aan uw bezoekers. 

Verrijk uw huidige Aura catalogus met de NBD Biblion MooiMaakService
Wij verrijken uw huidige Aura Online catalogus met covers. Uw catalogus wordt een stuk aantrekkelijker en spreekt meer aan wanneer de bezoekers meteen de covers bij de titels zien. Vooral wanneer zij gebruik maken van de Aura Library app.
Lees verder>>

Prijsinformatie de Aura MooiMaakService vindt u in de prijslijst.

Zoeken in de website

 
Zoeken

Aura Software BV


Support & ondersteuning

Over deze website

© Aura Software B.V.
Alle rechten voorbehouden
);