Inloggen  /  Sitemap  /  Contact  

Aura Planning

   Minimaliseren

Razendsnel reserveren
Met Aura Planning kunt u de meest uiteenlopende soorten items reserveren en inplannen: computers, laptops, iPads, werkplekken, video apparatuur, gereedschap, sportartikelen, vergaderruimtes, leslokalen, wat u maar wil! Snel, flexibel en overzichtelijk. Vanaf elke werkplek, op uw school, vanaf uw bedrijf, thuis of waar dan ook. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Door het toepassen van restricties kunt u bijvoorbeeld vastleggen dat docenten mogen reserveren maar leerlingen niet. Wilt u dat alle reserveringen in Aura Planning alleen via de balie gaan? Dat kan. Of u verleent bijvoorbeeld docenten wel toegang tot werkplekken maar u laat de leerlingen alleen pc's of laptops reserveren.

Minder werk
Een van de fraaie opties van Aura Planning is de zogenaamde Automatische modus. Hierin scant u alleen de lenerspas. Het programma kiest dan zelf een vrij item en toont dit direct op het scherm. Makkelijk kan niet. U ziet ook meteen hoeveel items er nog beschikbaar zijn.

Meer controle
Via ‘Reserveren per item’ kunt u een specifiek item selecteren dat u aan de lener wilt toekennen. De beschikbaarheid van de items is grafisch weergegeven in de vorm van icoontjes met tekst, waarbij u in een oogopslag de bezette en de nog vrije items ziet.

Herhaalfunctie
Als u items voor een langere periode wilt reserveren op vastgestelde tijdstippen, dan kunt u dit via de Terugkeerpatronen snel regelen. Bijvoorbeeld u wilt een camera een maand lang elke dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur voor iemand reserveren. Deze reserveringen hoeft u niet allemaal handmatig in te voeren. U maakt gewoon een terugkeerpatroon aan en Aura Planning zorgt voor de rest.


Integratie met Aura Online
Aura Planning kan geheel stand-alone worden gebruikt, of volledig geïntegreerd in Aura Online. U kunt daarbij aangeven dat ook leerlingen, docenten en medewerkers items mogen reserveren via Mijn AuraSpace. Dat kan zelfs per itemgroep. Zo kunt u bijvoorbeeld toestemming geven om wel PC’s te reserveren, maar geen items van andere itemgroepen.


Reilen en zeilen
Aura Planning geeft u inzicht hoe druk het is. Via de statistiek functie kunt u onder andere de bezettingsgraad van elke itemgroep opvragen in een willekeurige periode, per maand en per dag van de week.


Download de folder van Aura Planning

Demosite Aura Planning

Zoeken in de website

 
Zoeken

Aura Software BV


Support & ondersteuning

Over deze website

© Aura Software B.V.
Alle rechten voorbehouden
);