Inloggen  /  Sitemap  /  Contact  

Titels verrijken

   Minimaliseren

NBD Biblion Titelbestand MooiMaakService 

Heeft u in het verleden (en nu?) te weinig tijd gehad voor het invoeren van de titelgegevens in Aura? Of zijn de titels indertijd met onvoldoende deskundigheid ingevoerd en zou u er graag de bezem door willen halen? Of is uw catalogusbestand pico-bello in orde maar wilt u graag de boekomslagen toevoegen aan het catalogusbestand?

Meer dan 600.000 titels
Dan is de Aura Titelbestand MooiMaakService dè oplossing voor u. Wij vergelijken de inhoud van uw Aura catalogus met het NBD|Biblion titelbestand dat uit ruim 600.000 titels bestaat. Uw bestand wordt gescreend en wij vullen op basis van ISBN gescande boekcovers toe aan uw titelbestand.

Verrijking van uw titelbestand
Met de Aura Titelbestand MooiMaakService verbetert u de kwaliteit van uw waardevolle bibliotheekcatalogus en verrijkt u de inhoud met boekomslagen. Wij regelen dit voor u zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen. Voor slechts 60 euro exclusief vullen wij uw titelbestand aan met boekcovers. Uw online catalogus oogt direct een stuk aantrekkelijker, vooral als uw leerlingen, docenten of medewerkers gebruik maken van de Aura Library app.

Raadpleeg de prijslijst voor prijsinformatie.

Raadpleeg de FAQ -  MooiMaakService en NBD Biblion titels en covers inlezen 

Zoeken in de website

 
Zoeken

Aura Software BV


Support & ondersteuning

Over deze website

© Aura Software B.V.
Alle rechten voorbehouden
);