Inloggen  /  Sitemap  /  Contact  
Voor wie?

Voor wie?

   Minimaliseren

Voor allerlei soorten organisaties
Aura Online is geschikt voor de meest uiteenlopende soorten bedrijven en instellingen. Stichtingen, ziekenhuisbibliotheken, openbare bibliotheken, medische centra, advocatenkantoren met juridische literatuur, grote scholengroepen met meerdere mediatheken, basisscholen, kerkbibliotheken, spelotheken, universiteitsafdelingen, etc. Aura Online kan in alle situaties worden ingezet. In het voortgezet onderwijs is Aura Software al meer dan 25 jaar marktleider.

U zult zien dat Aura Online ook voor u de perfecte oplossing biedt.

Aura Junior is speciaal ontwikkeld voor leerlingen in het basisonderwijs.

Voor scholen in het VO die met de Bibliotheek op school aan de slag gaan biedt Aura Online de perfecte oplossing met het oog op een nauwere samenwerking met de Bibliotheek.

In maart 2016 is Aura Junior door de Koninklijke Bibliotheek geaccrediteerd als leerlingportaal voor de Bibliotheek op school. Lees meer


Jurrien Lueks, bibliothecaris Christelijk Gymnasium Utrecht
"In het tweede jaar dat ik Aura Online gebruik is het aantal verlengingen en reserveringen bijna verdubbeld. Dit is grotendeels te danken aan de gebruiksvriendelijkheid van Aura Online en aan de betere bereikbaarheid, ook vanuit huis."

Bart de Vries, bibliothecaris Maxima Medisch Centrum
"Als je budget niet groot is en je wilt toch een compleet systeem dat betrouwbaar is en bij de tijd, dan kan ik Aura Online van harte aanbevelen." Lees meer

Zoeken in de website

 
Zoeken

 

   Minimaliseren

Aura Software BV


Support & ondersteuning

Over deze website

© Aura Software B.V.
Alle rechten voorbehouden
);