Aura JUNIOR. Digitaal platform voor leesbevordering.

Aura Junior is online bibliotheeksoftware voor het beheer, de inventarisatie en de uitleen van allerlei soorten media en documentatie in het basisonderwijs. Toepasbaar voor grote en kleine collecties. Aura Junior is simpel, veelzijdig én betaalbaar.

Diverse statistieken geven inzicht in het functioneren van de schoolbibliotheek en in het leesgedrag van de kinderen.

Aura Junior biedt ook hulp bij het samenstellen en up-to-date houden van de collectie en is tevens een onmisbare tool voor leesbevordering. Aura Junior helpt kinderen om boeken te vinden die aansluiten op hun interesse, leeftijd en niveau. Er is er ook een super handige leerlingapp  Aura Library beschikbaar.

Uw schoolbibliotheek komt tot leven met Aura Junior.

           

Gaat u van start met een nieuwe schoolbibliotheek? Bekijk het 10-stappenplan.

Installeren van Aura Junior is niet nodig. Aura Junior wordt startklaar aan u opgeleverd. Internetbrowser opstarten, inloggen en direct werken in de gebruiksvriendelijke omgeving van Aura Junior. Een abonnement op Aura Junior is inclusief ondersteuning door onze helpdesk.

Bent u werkzaam bij een openbare bibliotheek en wilt u weten welke mogelijkheden Aura Junior biedt voor de schoolbibliotheken in het werkgebied van uw bibliotheek en hoe Aura Junior bijdraagt aan uw dienstverlening aan scholen? Lees dan verder.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Aura Junior, kies dan hieronder de gewenste documentatie.

Folder Aura Junior

Folder Aura Junior met de Bibliotheek op school

Enkele features van AURA JUNIOR
helpt kinderen leren zoeken
leesbevordering

 Uitlenen en collectiebeheer

 

Zoeken en Reserveren
collectie samenstellen
ook met de bibliotheek op school