Externe informatiebronnen

Uw collectie in Aura Online is vast niet de enige informatiebron in uw organisatie of school. U zult misschien gebruik maken van databanken of samenwerken met aanbieders van media. Wij streven er naar om integratie van Aura Online met andere informatiebronnen mogelijk te maken. Omdat wij begrijpen dat u graag efficiënt wilt kunnen werken. 

U kunt titelbeschrijvingen razendsnel importeren in uw Aura Online catalogus vanuit het titelbestand van NBD Biblion en de Informatiereeks van Noordhoff. Dit is een standaard functie binnen Aura Online waarmee u veel tijd kunt besparen. Ook kunt u titels downloaden uit het bestand van Managementboek.nl en desgewenst meteen bestellen. Ten behoeve van medische bibliotheken hebben we een koppeling gemaakt met GGC. Deze is verkrijgbaar als plug-in voor Aura Online.

Er is een zogenaamde API beschikbaar voor Aura Online. Hiermee kunnen andere informatie zoeksystemen ook uw Aura Online collectie als informatiebron opnemen. Bijvoorbeeld vanuit Rechtsorde en Legal Intelligence. Laat het ons weten als u vanuit andere applicaties wilt kunnen zoeken in Aura Online.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de integratiemogelijkheden van Aura Online.