Koppeling leerlingadministratie

Leerlinggegevens kunt u vrij eenvoudig periodiek inlezen in Aura Online met een exportbestand uit uw leerlingadministratie. Tussentijds worden nieuwe leerlingen en adreswijzigingen niet automatisch in Aura Online doorgevoerd. 

Wilt u dat de leerlinggegevens in Aura Online altijd in de pas lopen met de leerlingadministratie? Dan biedt de dynamische koppeling met de leerlingadministratie een oplossing. 

In samenwerking met de firma Tools4ever hebben we op basis van hun UMRA/IAM/HelloID-service een koppeling gerealiseerd om de gegevens van leerlingen volledig geautomatiseerd te beheren in Aura Online. Een zelfde koppeling is ook beschikbaar voor Educonnector van de firma Veldwerk, NIVO van ID Focus, Modiam van Capitar Security en voor EduLinQ van Brite BV. Zo houdt u leerlinggegevens in Aura Online altijd up-to-date en bespaart u tijd. 

Houdt u er rekening mee dat u naast de jaarlijkse kosten voor deze plug-in, voor het gebruik van UMRA, NIVO, Educonnector, Modiam of EduLinQ ook kosten heeft bij de leveranciers van deze oplossingen. 

Speciaal voor basisscholen is een directe datakoppeling met het leerlingadministratiesysteem ParnasSys beschikbaar.