Meer Over Media

 

 

 

 

 

Integratie Meer over Media (MoM) in Aura Online
MoM helpt leerlingen als ze meer willen weten over een boek. En via een koppeling met de Aura Online catalogus vinden ze via de Meer Informatie-button in het zoekresultaat in Aura Online eenvoudig aanvullende informatie, zoals een korte review, de flaptekst en (indien beschikbaar) recensies, auteursportretten en uittreksels (afhankelijk of uw school een abonnement heeft op Literom en/of de Uittrekselbank). 

Bij NBD Biblion betaalt u 125 euro per jaar voor MoM, maar MoM is gratis als u ook Literom Nederlandstalige literatuur en de Uittrekselbank afneemt. Met een abonnement op Literom en de Uittrekselbank hebben leerlingen onbeperkt toegang tot een compleet naslagwerk van informatie over titels en auteurs. Van uittreksels tot interviews en boekrecensies, vanaf 1900 tot heden. Via een registratie van het IP-adres heeft iedereen op school direct toegang. Thuis kunnen leerlingen (en docenten) op Literom en de Uittrekselbank inloggen via de elektronische leeromgeving.Bij NBD Biblion vraagt u het abonnement voor MoM aan en voor een gering bedrag per jaar sluit u daarnaast een abonnement bij Aura Software af voor de integratie van MoM in uw Aura Online catalogus. 

Informeert u bij NBD Biblion naar de mogelijkheden als u meer wilt weten over de databanken MoM, Literom of de Uittrekselbank.