Attenderingen

Wilt u uw medewerkers/leerlingen/leners op basis van onderwerpprofielen, automatisch kunnen attenderen op de nieuwste aanwinsten of publicaties? Dan is Attenderingen de perfecte oplossing voor u. Met Attenderingen informeert u uw medewerkers over onderwerpen die voor hen relevant zijn. 

Direct op de hoogte bij nieuwe publicaties of aanwinsten
Met Attenderingen kunt u snel, eenvoudig en gericht (vak)literatuur beschikbaar stellen aan uw medewerkers. Attenderingen biedt uw medewerkers in een oogopslag de informatie die zij willen lezen om bij te blijven. 

Notificatie via mail/pushbericht
Aangemaakte/beschikbare onderwerpprofielen aan de beheerderskant zijn aan de voorkant ook zichtbaar voor de medewerkers. Ze kunnen zelf bij een profiel aangeven dat zij een notificatie willen ontvangen als een nieuwe publicatie of nieuw boek is toegevoegd aan het profiel door middel van een mail/pushbericht. Hier kunnen zij aangeven met welke frequentie zij notificaties willen ontvangen. 

Raadpleeg de prijslijst voor de kosten van deze handige plug-in voor Aura Online.

profielen aanmaken

U kunt voor de medewerkers profielen op onderwerpen aanmaken en daar accounts aan koppelen. Deze profielen maakt u aan op basis van een of meer trefwoorden, fragmenten uit de titel, auteur of categorie.

Titelbeschrijving, link en samenvatting

Wanneer u nieuwe aanwinsten of publicaties toevoegt binnen het betreffende profiel, dan krijgen de medewerkers die gekoppeld zijn aan dat profiel een e-mail/pushbericht met daarin de titelbeschrijvingen van de toegevoegde publicaties, links naar de fulltext documenten en de samenvatting.

Bepaal de frequentie van notificaties

De frequentie waarmee de mails/pushberichten verstuurd worden kan per medewerker apart ingesteld worden (op een vaste dag in de week, of meerdere dagen per week). Zijn er geen nieuwe publicaties, dan ontvangt de medewerker geen e-mail/pushbericht.


Handige overzichten

U kunt een overzicht maken van wie notificaties ontvangt over welke onderwerpen, met welke frequentie en via welk communicatiekanaal.

plug-in voor Aura online

Aura Attenderingen is beschikbaar als plug-in voor Aura Online. U betaalt hiervoor een abonnementsbedrag per jaar, bovenop uw abonnement voor Aura Online.