Image

Waar we voor staan ... en waarom de klant voor ons koning is.

Aura Software gaat uit van één simpel concept: voor onze klanten is alleen het allerbeste goed genoeg. Iedereen komt verder met toegang tot informatie en inspiratie.

Met ons Aura Software team, dat bestaat uit zeven gedreven medewerkers die bijzonder goed op elkaar zijn ingespeeld, kunnen wij snel schakelen en inspelen op vragen en behoeften van gebruikers. We hechten waarde aan constructieve en langdurige relaties met onze klanten.

Kenmerkend voor onze aanpak is dat we graag net wat meer willen doen dan gebruikers van ons verwachten. In de beginjaren van Aura Software brachten we de software updates op floppy’s persoonlijk naar onze klanten toe. Nu, 30 jaar later, met meer dan 1.400 klanten en onze software in de cloud, kunnen klanten nog steeds rekenen op de toewijding en servicegerichte inzet van ons hele team. Klantgerichtheid, betrokkenheid en flexibiliteit kenmerken onze bedrijfscultuur.

Wij stellen ons als doel om uitstekende software te maken en deze, in samenwerking met onze klanten, steeds weer tot in de kleinste details te verbeteren. Onze helpdesk staat altijd voor u klaar en zorgt er voor dat u snel weer verder kunt, mocht u er even niet uitkomen. Dit concept volgen we al 30 jaar en wordt door onze klanten gewaardeerd. Niet voor niets zijn veel van onze gebruikers al tientallen jaren trouw aan Aura Software en weten zij exact bij welke Aura medewerker zij terecht kunnen voor vragen. Korte lijnen en doen wat we beloven, daar staan wij voor. Daar kunt u op rekenen.


Waarom Aura?
Topkwaliteit

We hebben een hekel aan half werk. Goed is voor ons niet goed genoeg. Onze software is robuust en stabiel. Bij Aura besteden we aandacht aan elk detail.

Betaalbaar

Aura is geschikt voor iedere organisatie, ook met een klein budget. Professionele software maar nog steeds een van de meest voordelige bibliotheekoplossingen in de  markt.

Topsupport

Wij beantwoorden helpdeskvragen graag zo goed en zo snel mogelijk, zodat u met een gerust hart weer verder kunt. Onze helpdesk wordt zeer hoog gewaardeerd.

Krachtig

Aura is geschikt voor bibliotheken met collecties tot wel 100.000 titels. Onze software draait op krachtige servers in een gerenommeerd datacentrum en is altijd beschikbaar.

Simpel

Goede software is intuïtief en simpel in gebruik, zodat u er efficiënt mee kunt werken. Aura is bijzonder gebruiksvriendelijk. Niet voor niets wordt Aura vaak gebruikt in omgevingen waar ook vrijwilligers werken met de software.

In de Cloud

U hoeft geen software te installeren of te onderhouden. Dagelijkse backups maken wij voor u. Zero systeembeheer dus.


Klanten kiezen voor Aura Software

Aura Software is al jaren marktleider op het gebied van bibliotheeksoftware.

  • VO scholen 85%
  • 30 jaar ervaring
  • Aura Library app > 500.000 gebruikers
  • Meer dan 1.400 klanten

Aura Online .. een feest om mee te werken
   U kunt inloggen en direct werken in de gebruiksvriendelijke omgeving van Aura Online. Altijd en overal.

   Installeren, upgraden en onderhouden van software is niet nodig. Aura Software maakt dagelijks een back-up

   In het voortgezet onderwijs wordt Aura in 85% van de scholen gebruikt. Ook binnen het bedrijfsleven en bij non-profit instellingen heeft Aura Software talloze referenties.

   Aura Online is toegankelijk voor elk type organisatie en is geschikt voor grote en kleine collecties.

   Aura Online is beschikbaar in de Nederlandse en Engelse taal die u per gebruiker kunt instellen.