Inloggen  /  Sitemap  /  Contact  

Overige producten

   Minimaliseren

Barcodescanners
Voor het uitlenen van boeken en andere materialen is het gemakkelijk om gebruik te maken van een barcodescanner. Hiermee scant u de barcode op de lenerspas en de barcode op het uit te lenen boek. Dit werkt gemakkelijk en snel en voorkomt onnodige (type)fouten. Wij leveren barcodescanners van het merk DataLogic. DataLogic is een gevestigde naam in de barcodebranche en levert zeer goede kwaliteit barcodescanners.

Handsfree scannen: Datalogic Heron HD3130
Het type dat veel gebruikt wordt in mediatheken is de DataLogic Heron HD3130. Deze barcodescanner kunt u handsfree gebruiken door de scanner in de bijgeleverde standaard te plaatsen. De handscanner geeft een akoestisch signaal bij het goed lezen van de barcodes. Daarnaast projecteert de scanner een Green Spot op de zojuist gelezen barcode wanneer deze goed is gelezen. Voordeel: optimale visuele controle. De scanner wordt geleverd met een USB-aansluiting. U heeft geen aparte software of netvoeding nodig. Inclusief ingebouwde LED's in de zij- en bovenkant.

Draadloze handscanner Quickscan Mobile 
Met de draadloze Datalogic Quickscan Mobile is uw bewegingsvrijheid bij het scannen niet beperkt door de kabel. Deze scanner kan tot 12 meter van het basisstation verwijderd scannen.

De cradle (basistation) kan op de PC/host aangesloten worden met een USB-aansluiting. U heeft geen aparte software of netvoeding nodig.

Hier vindt u prijsinformatie van onze producten en diensten.

Zoeken in de website

 
Zoeken

Aura Software BV


Support & ondersteuning

Over deze website

© Aura Software B.V.
Alle rechten voorbehouden
);