Aura Online cursus op locatie voor medewerkers

Met de praktijkgerichte cursus Aura Online leren de medewerkers in uw bibliotheek in 4 uur tijd hoe ze dagelijkse handelingen in Aura Online efficiënt en foutloos kunnen uitvoeren. In deze cursus worden alleen de basishandelingen zoals het uitlenen en zoeken in Aura Online behandeld.

Voor wie? 
Deze cursus is nadrukkelijk alleen bedoeld voor medewerkers in uw bibliotheek/mediatheek die geen gebruik maken van de vele geavanceerde functies van Aura Online, maar goed overweg moeten kunnen met de dagelijkse basisfuncties (uitlenen en zoeken). Uw medewerkers raken in slechts een halve dag tijd vertrouwd met het werken met Aura Online. Wij gaan er vanuit dat de hoofdmediathecaris (via de tweedaagse cursus Aura Online) bekend is met de geavanceerde functies van het programma. Deze worden niet behandeld in deze cursus.

Wanneer? 
In overleg met u wordt een geschikte datum gekozen voor de cursus. De beschikbaarheid van de docente bepaalt of wij tegemoet kunnen komen aan uw voorkeursdatum voor de cursus.

Waar? 
Bij u op locatie. Voor iedere deelnemer dient een PC of laptop met internetverbinding aanwezig te zijn. 

Duur van de cursus 

De cursus duurt een dagdeel (4 uur). 

Kosten 

De kosten van de praktijkgerichte cursus Aura Online voor medewerkers vindt u op het bestelformulier.

Een greep uit de inhoud van de cursus Aura Online voor medewerkers
  • Werken met keuzelijsten, zoeken met filters, gebruik kolomkiezer en diverse handigheidjes die het werken met Aura Online gemakkelijk maken.
  • Aura Online Uitleenadministratie: uitlenen, innemen, verlengen, reserveren, boete afhandelen met praktische oefeningen.

Inschrijven
Stuur e-mail naar info@aura.nl of bel 030-6064095.Vergeet niet om de gewenste cursusdatum te vermelden en het aantal deelnemers.