Inloggen  /  Sitemap  /  Contact  

Aura Library app

   Minimaliseren


De Aura Library app blijkt razend populair. Meer dan 200.000 leerlingen / medewerkers hebben 'm al ontdekt.

Met de Aura Library app kunnen leerlingen, docenten en medewerkers Aura Online altijd en overal benaderen met hun smartphone en/of tablet. Via deze handige app krijgen ze de mogelijkheid om hun reserveringen, boete, historische en actuele uitleningen op te vragen, snel in de catalogus te zoeken en items direct te reserveren. Met een touch kunnen ze de uitleentermijn van hun geleende materialen verlengen, de nieuwste aanwinsten bekijken en via pushberichten worden zij op de hoogte gesteld als een gereserveerd item klaar ligt. Handig!

De app is onlangs uitgebreid met nog meer spannende functies, zoals een fraaie presentatie van uw nieuwe aanwinsten, themalijsten, een persoonlijke inbox, verbeterde afbeeldingen van boekcovers, scanbare barcode van de lenerspas, push-notificatie als een geleend item bijna te laat is, recensies lezen en schrijven en nog veel meer.

De Aura Library app kost slechts 7,90 euro per maand. Alle leerlingen, docenten en medewerkers van uw school of organisatie kunnen de app dan gratis downloaden en gebruiken. U krijgt dan ook alle versies: iPhone, iPad, Android en Windows Phone. Voor slechts 94,50 euro per jaar kunnen al uw leerlingen en medewerkers genieten van een superhandige app, waarmee ze uw mediatheek altijd 'op zak' hebben. 

Gekoppelde pdf-documenten en e-books kunt u direct vanuit de Aura Library app openen.

U wilt de Aura Library app bestellen? Bel of mail ons even. De app is voor u dezelfde dag al beschikbaar om te downloaden en meteen te gebruiken!

Vanzelfsprekend is de app ook toepasbaar binnen niet-onderwijsinstellingen. Hieronder vindt u een stap-voor-stap instructie voor het downloaden van en het inloggen in Aura Library:

Raadpleeg de handleiding van Aura Library:

Lees ook de FAQ ! Deze staat boordevol extra informatie over de app. Een van onze gebruikers maakte een leuk promotiefilmpje voor het gebruik van Aura Library

Zoeken in de website

 
Zoeken

 

   Minimaliseren

Janine Halewijn, mediathecaris Isendoorn College:

"Onze brugklassers (allemaal in het bezit van een iPad) komen veel gemakkelijker naar de mediatheek. Het visuele aspect van de themalijsten op een iPad is mooi en dus aantrekkelijk voor kinderen.

De reserveringen zijn gewoon geëxplodeerd in de onderbouw. Leerlingen zijn ook heel enthousiast (wij ook) over de grote barcode. Nu alles zo goed werkt, is het feestje helemaal compleet."

Aura Software BV


Support & ondersteuning

Over deze website

© Aura Software B.V.
Alle rechten voorbehouden
);