Aura Public Library. Eindelijk betaalbare software voor uw openbare bibliotheek.

Less is more
Wat zou u ervan vinden als uw bibliotheek veel geld kan besparen door uw huidige bibliotheeksysteem eenvoudiger en vooral voordeliger in te richten? In het veranderende landschap voor bibliotheken is het belangrijk om kritisch naar de kosten te kijken. U kunt uw budget efficiënter inzetten door  uw huidige kostbare bibliotheeksoftware te vervangen door een betaalbaarder alternatief. Dit geeft uw bibliotheek direct meer financiële ruimte en u kunt zich sterker richten op uitbreiding van uw nieuwe maatschappelijke kerntaken.

De online bibliotheeksoftware Aura Public Library biedt u hiervoor de perfecte oplossing. Aura Public Library is gebruiksvriendelijk, zeer betaalbaar en automatiseert de klassieke functies van uw bibliotheek: catalogus, uitleenadministratie en OPAC.

Aura Public Library is gebaseerd op het succesvolle Aura Online. Aura wordt al meer dan 25 jaar gebruikt door meer dan 1.400 bibliotheken, bedrijven en onderwijsinstellingen.

De bibliotheek op school
Biedt uw bibliotheek educatieve diensten aan scholen aan? Bijvoorbeeld met het project de Bibliotheek op school? Voor scholen in het PO is Aura Junior beschikbaar en voor scholen in het VO is Aura Online al jarenlang een fenomeen; maar liefst 80% van de scholen in het VO werkt dagelijks met Aura. Onze software is door de KB geaccrediteerd als leerlingportal voor dBos-scholen.

Een eerlijk alternatief
Zoekt u voor uw bibliotheek een betaalbaar en professioneel online pakket voor uw catalogus en uitleenadministratie? Simpel in gebruik, zonder overbodige toeters en bellen, maar wel met een uitstekende helpdesk en voor een fractie van de kosten die u momenteel kwijt bent aan uw bibliotheeksoftware? Maak dan kennis met de voordeligste oplossing voor u: Aura Public Library.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Aura Public Library voor uw bibliotheek of voor de scholen in uw werkgebied? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij u in de bibliotheek.